Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Monitorul Preturilor Pentru Carburanti

Monitorul Preturilor Pentru Carburanti

Consiliul concurenţei va lansa luni, 1 iulie, platforma „monitorul preţurilor pentru carburanţi~, care va conţine informaţii despre tarifele practicate în marile lanţuri de benzinării din românia, potrivit unui anunţ al instituţiei. Șoferii pot compara online prețurile la benzină și motorină.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cand va fi gata monitorul preţurilor pentru carburanţi. Proiectul monitorul preţurilor pentru carburanţi, care conţine informaţii despre tarifele practicate în marile lanţuri de benzinării din românia, pare să meargă bine, având peste 1,3 milioane de accesări de când a fost lansat, a afirmat, sâmbătă, preşedintele consiliului concurenţei, bogdan chiriţoiu. După o perioadă îndelungată de creştere a preţurilor la carburanţi, pe pagina web oficială a agenției naționale pentru reglementare în.

Monitorul Preţurilor Pentru Carburanţi Unde Alimentezi Ieftin In Romania
vizitati articolul complet aici : https://www.auto-bild.ro/stiri/preturi-carburanti-aplicatie-167514.html
Succes pentru monitorul preturilor carburantilor: Monitorul prețurilor la carburanți, aplicația care îți arată tarifele actualizate la benzină și motorină. Este o platformă online, care permite consumatorilor să afle monitorul e valabil atât ca aplicaţie web, cât şi ca aplicaţie mobilă (pe sistemele de operare ios şi android).

Stiri despre monitorul preturilor pentru carburanti.

Aplicatia monitorul preturilor, este disponibila oficial in google play, a fost lansata acum cateva zile. Neatza cu răzvan și dani. „monitorul preturilor carburantilor este valabil atat sub forma de aplicatie web, cat si ca aplicatie mobila (ios si android) ce poate fi descarcata din app store si google play si afiseaza preturile pentru carburantii standard si premium (benzina si motorina) practicate in statiile companiilor omv.

Platforma monitorul prețurilor urmărește informarea consumatorilor cu privire la prețurile practicate de rețelele participante și nu reprezintă o modalitate de comercializare de produse și/sau servicii. De asemenea, se pot căuta și benzinării. 14 articole despre monitorul preturilor carburanti.

Cum Poți Afla Online Care Sunt Cele Mai Mici Prețuri La Mancare și Băuturi In Magazinele Din Orașul Tău Alba24
vizitati articolul complet aici : https://alba24.ro/cum-poti-afla-online-care-sunt-cele-mai-mici-preturi-la-mancare-si-bauturi-in-magazinele-din-orasul-tau-734520.html
Consiliul concurenței a lansat „monitorul preţurilor pentru carburanţi, platformă ce conţine informaţii despre tarifele practicate în marile lanţuri de benzinării din românia. Proiectul monitorul preţurilor pentru carburanţi, care conţine informaţii despre tarifele practicate în marile lanţuri de benzinării din românia, pare să meargă bine, având peste 1,3 milioane de accesări de când a fost lansat, a afirmat, sâmbătă, preşedintele consiliului concurenţei, bogdan chiriţoiu. El a mai spus ca nu crede ca preturile carburantilor au crescut preventiv, in asteptarea introducerii.

Consiliul concurenţei organizează luni o conferinţă de presă cu ocazia lansării platformei monitorul preţurilor pentru carburanţi, la care au fost invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor şi ai companiilor implicate în acest proiect.

Consiliul concurentei a lansat aplicația monitorul prețurilor pentru carburanți, care permite utilizatorilor să verifice online prețurile la consiliul concurenței consideră că noua aplicație va crește concurența între benzinării, ceea ce ar putea conduce la o ușoară scădere a prețurilor la carburanți. Este o platformă online, care permite consumatorilor să afle monitorul e valabil atât ca aplicaţie web, cât şi ca aplicaţie mobilă (pe sistemele de operare ios şi android). Stiri interne • pe 01.07.2019 la 14:24.

14 articole despre monitorul preturilor carburanti. Unde sunt cele mai mici preturi? Unde alimentezi ieftin în românia?

Monitorul Preturilor
vizitati articolul complet aici : https://monitorulpreturilor.info/Home/Gas/Descriere
Platforma monitorul prețurilor urmărește informarea consumatorilor cu privire la prețurile practicate de rețelele participante și nu reprezintă o modalitate de comercializare de produse și/sau servicii. Aplicaţia poate fi descărcată din app store şi google play şi. Propunem guvernului o măsură ca în germania sau austria, unde companiile majorează tarifele în același timp.

Stiri despre monitorul preturilor pentru carburanti.

Monitorul prețurilor la carburanți, aplicația care îți arată tarifele actualizate la benzină și motorină. Pentru moment, ea analizeaza preturile carburantilor si in conform dezvoltatorului, scopul aplicatiei monitorul preturilor, este de a ieftini oarecum preturile. Consiliul concurenţei lansează luni platforma monitorul preţurilor pentru carburanţi.

Posting Komentar untuk "Monitorul Preturilor Pentru Carburanti"