Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rulada Cu Nuca De Cocos

Rulada Cu Nuca De Cocos. Formăm rulada, pe urmă o punem la rece pentru câteva ore. Se adauga 300 g biscuiti pisati fin (dati prin sita). In plus, arata foarte bine! Se freaca untul spuma cu zaharul pudra, apoi nuca de cocos si se amesteca pana se omogenizeaza. Este cea mai delicioasa reteta de rulada!

Margarina se freaca spuma cu zaharul se adauga si nuca de cocos,se intinde in strat egal peste foia de biscuiti intinsa pe o folie alimentara si se ruleaza strans,se presara apoi nuca de cocos si se rostogoleste rulada prin acesta. Pentru crema de cocos, batem margarina cu ajutorul unui mixer. Se fierbe apa cu zahărul până acesta se dizolvă. La blat am folosit biscuiti, iar crema este cu fulgi de nuca de cocos. Pentru a forma prăjitura, tapetăm blatul cu crema pregătită anterior.

Rulada De Biscuiti Cu Nuca De Cocos Dulciuri Fel De Fel
Rulada De Biscuiti Cu Nuca De Cocos Dulciuri Fel De Fel Source from : https://dulciurifeldefel.ro/rulada-de-biscuiti-cu-nuca-de-cocos/
După ce rulada a fost strânsă, se da la frigider pentru 2 ore, sau peste noapte, in funcție de cât de pofticioși sunteți. Se amestecă cu zahărul vanilat, nuca de cocos, 60 g unt şi cacao. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic. Formăm rulada, pe urmă o punem la rece pentru câteva ore. Ingrediente necesare pentru rulada cu nuca de cocos:

Rulada cu nuca de cocos este crocanta si delicioasa.

5 linguri zahar 100 g nuca de pregatesti crema amestecand toate ingredientele, apoi o intinzi deasupra aluatului. Alte idei de retete cu nuca de cocos. 100 g fulgi de cocos razuiti marunt. 4 oua mari 80 g zahar tos 100g faina 60g unt topit 1 lingurita cu esenta de fistic 200 ml frisca proaspata sirop de zahar nuca de cocos. Pe o folie alimentara presaram fulgi de nuca de cocos si adaugam crema ramasa.

150 g unt, 150 g zahăr pudră, 200 g nucă de cocos, o banană, esenţă de rom preparare: La blat am folosit biscuiti, iar crema este cu fulgi de nuca de cocos. Se adauga 300 g biscuiti pisati fin (dati prin sita). Este cea mai delicioasa reteta de rulada! 200 g zahar pudra, 200 g unt (1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii.

Video Dulce Pentru Craciun Prajitura Desteapta Si Rulada De Biscuiti Cu Nuca De Cocos
Video Dulce Pentru Craciun Prajitura Desteapta Si Rulada De Biscuiti Cu Nuca De Cocos Source from : https://www.infocs.ro/video-dulce-pentru-craciun-prajitura-desteapta-si-rulada-de-biscuiti-cu-nuca-de-cocos/
Rulada cu nuca de cocos. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic. Este cea mai delicioasa reteta de rulada! Amestecăm bine până la omogenizare. Cu crema prajitura, desert, rulada, ciocolata, cocos internationala tipareste reteta.

Se adauga 300 g biscuiti pisati fin (dati prin sita).

Odata obtinuta o bezea ferma, se adauga nuca de cocos. Margarina se freaca spuma cu zaharul se adauga si nuca de cocos,se intinde in strat egal peste foia de biscuiti intinsa pe o folie alimentara si se ruleaza strans,se presara apoi nuca de cocos si se rostogoleste rulada prin acesta. Biscuiţii se pisează şi se adaugă treptat, până se absoarbe tot siropul. Rulezi strans cu ajutorul foliei de plastic si lasi rulada la rece cateva ore. Rulam cu grija si strangem bine la capete, la fel procedam si cu cealalta jumatate de aluat.

Pentru crema de cocos, batem margarina cu ajutorul unui mixer. Adăugăm cacaoa, amestecăm și apoi turnăm laptele puțin câte puțin și amestecăm. Punem rulada in mijlocul foliei si o infasuram. Se framanta impreuna cu un pic de lapte pana se obtine o compozitie omogena. 600 g biscuiti, 1 lingura unt, 2 linguri cacao, esenta de rom, 300 ml lapte, crema, 2 plicuri zahar vanilat, 3 linguri unt, 2 linguri zahar pudra, 100 g nuca cocos.

Rulada Cu Nuca De Cocos
Rulada Cu Nuca De Cocos Source from : http://www.culinare.ro/prajituri/rulada-cu-nuca-de-cocos.html
Rulada cu nuca de cocos este crocanta si delicioasa. 5 linguri zahar 100 g nuca de pregatesti crema amestecand toate ingredientele, apoi o intinzi deasupra aluatului. 100 g nuca de cocos. Odata obtinuta o bezea ferma, se adauga nuca de cocos. Adăugăm cacaoa, amestecăm și apoi turnăm laptele puțin câte puțin și amestecăm.

Pe o folie de plastic sau celofan se împrăştie nuca de cocos.

Optional se poate presara putina cacao peste rulada, sau se poate orna cu ciocolata topita, nuca de cocos, etc. Cand acestea devin dense si albe, se adauga indulcitorul, mixand in continuare. Margarina se freaca spuma cu zaharul se adauga si nuca de cocos,se intinde in strat egal peste foia de biscuiti intinsa pe o folie alimentara si se ruleaza strans,se presara apoi nuca de cocos si se rostogoleste rulada prin acesta. Odata obtinuta o bezea ferma, se adauga nuca de cocos. Se framanta impreuna cu un pic de lapte pana se obtine o compozitie omogena.

Posting Komentar untuk "Rulada Cu Nuca De Cocos"